Pork Surinam (Surinaams varkensvlees)

Pork Surinam (Surinaams varkensvlees)

Pork Surinam (Surinaams varkensvlees)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Pork Surinam (roerbaksaus)
500 gram hamlappen
1 kleine ui
1 kopje water
100 gram peultjes
1 kleine winterwortel
5 eetlepels olie

Bereiden

Olie verhitten. De hamlappen en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Pork Surinam (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 10 minuten de peultjes en de winterwortel toevoegen
Serveertip: Serveren met o.a. Nasi Goreng, Gebakken Banaan, Kotomisi Rijst.
Voor een pittiger smaak gebruik Faja Lobi Moksie Sambal.
Gebruik als verfrisser Parbo Bier.

Variatietip: In plaats van hamlappen kan ook kipfilet worden gebruikt. Vervang de peultjes met kouseband.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus